Mitsubishi Lancer Evolution (X) MR VIIIgen.– 2012

Típus gyártási időszaka:2007-2016
Hengerűrtartalom:1998 cm3
Teljesítmény, súly:295 Le / 407 Nm / 1570 kg
Gyorsulás, végsebesség:6,3 sec / 242 km/h
Sebességváltó:6 sebesség, TC-SST automata
Típusismertető, érdekességek:Az Evolution X egy olyan autó, amelyet a Mitsubishi Motors a Lancer modelljéből fejlesztett ki. Az Evolution X változatok általában gyorsulási versenyekre és rally versenyekre voltak tervezve, és nagyon népszerűek voltak a sportautó rajongók körében.

Az Evolution X nagyon jó vezetési tulajdonságokkal rendelkezett, amelyeket a négykerék-meghajtás és a sportos futóműnek köszönhetett. Az autó kiválóan tapadt az úton, és nagyon jól reagált a vezető irányítására. Az Evolution X-et általában ötfokozatú manuális vagy hatfokozatú, duplakuplungos automata váltóval kínálták.

Az Evolution X megjelenése is nagyon sportos volt, és a Lancer modellcsalád többi tagjától eltérően jelentősen átalakították. A kialakítása agresszívabb és dinamikusabb volt, és különféle aerodinamikai kiegészítőkkel, mint például nagy hátsó szárnyal, szélesebb lökhárítókkal és oldalsó szoknyákkal látták el.

Az Evolution X gyártása 2016-ban ért véget, amikor a Mitsubishi bejelentette, hogy a Lancer modellcsaládot megszünteti. Az autó azonban továbbra is népszerű a sportautó rajongók körében, és sokan ma is tartják az egyik legikonikusabb sportautónak, amelyet valaha gyártottak.
Kiállított autó előélete, állapota:Az autó 2019 augusztusában vettem Hamburg melletti kis helység mitsubishi kereskedéséből, mint 4 tulaj. (1. tulaj értékesítő kereskedés, 2. tulaj privát személy, 3. tulaj újra a kereskedés, 4.tulaj magam személyem).

Az autó Európai verzió, Németországban először 2012-ben forgalomba helyezett MR verzió. (MR verzió: EIBACH rugók, Bilstein gátlók, teljes Rockford Fosgate hifirendszer, 6 sebességes TC-SST vältó, stb.)

Az autó kisebb használati sérülések kivételével jó állapotú, még gyári fényezéssel.

(kis érdekesség, hogy ezt a piros színt a japán nők választották ki, hisz ez az a szín mely a megkérdezett japán nők nagyrészének a kedvenc színe! Ez a szín a legtöbbet vásárolt ajakrúzs és körömlakk szín.
A Mitsubishinél P26 a megnevezése.)

Search

Categories