Kedves Kiállító, Látogató!

Nagyon örülünk, hogy ellátogatsz a Japanese Classic Cars Show-ra! Annak érdekében, hogy ez mindenki számára egy kellemes emlék maradjon, kérlek olvasd el, és tartsd be az alábbi szabályokat!

A kiállításon nagyon drága autók (akár 100 millió Ft értékűek) lesznek kiállítva, mindemellett minden kiállított autó felbecsülhetetlen értékű a tulajdonosának. Az épületben kiállított autók nem lesznek kordonnal elválasztva a látogatóktól (csak pár autó). Minden autó köré ragasztunk a földre jól látható figyelmeztető szalagot. Ezt a jelző szalagot kérlek ne lépd át, csak abban az esetben, ha az autó tulajdonosa erre engedélyt ad. Nem feltételezzük senkiről, hogy szándékosan kárt okozna bármelyik autóban, de egy figyelmetlen mozdulat, egy táska csatja, egy gyűrű, bármi élesebb tárgy nagy kárt okozhat az autók fényezésében. Rettentően kellemetlen lenne egy ilyen sérülés miatt jegyzőkönyvet felvenni, és a kártérítésről vitatkozni. Minden teremben lesznek felügyelők, biztonsági őrök, az ő dolguk az lesz, hogy az autók biztonságára vigyázzanak. Kérlek az ő utasításukat mindenképpen tartsd be!

A kiállításra való belépés kizárólag a regisztrációnál kapott karszalaggal lehetséges. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN!

A kiállításra nem lehet kerékpárral, rollerrel belépni. Ezeket kérlek helyezd el a bejárat melletti részen.

Az épületbe nem lehet kutyát, vagy egyéb háziállatot bevinni. Az udvarra is kérlek akkor hozz állatot, ha az nem veszélyes sem a többi látogatóra, sem az autókra.

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül, mely korlátozás nélkül közzétételre kerülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomással bírnak arról, hogy a rendezvényen gépjárműforgalom zajlik, mely számos veszélyforrást jelent, ezért mindenki fokozottan ügyel a saját maga és mások testi épségére.

A rendezvényen résztvevőket az általuk okozott károkért teljes anyagi felelősség terheli. Az autóval érkezők kötelesek a KRESZ szabályait betartani. A területen megengedett max. sebesség 5 km/h. A résztvevők vezetési képességre hátrányosan ható szer hatása alatt, szeszesital fogyasztása után járművet semmilyen körülmények között sem vezethetnek. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy vagyontárgyakban esetlegesen keletkező károkért.

A részvétel által elfogadod a rendezvény fenti házirendjét. Aki nem tartja be a fenti szabályokat többszöri figyelmeztetés ellenére, azokat meg fogjuk kérni, hogy távozzanak a kiállításról.

Üdvözlettel:
Vukmann Attila